The Circular Kickstart - boost je start-up en schrijf je in

We kunnen er niet om heen: de circulaire economie wordt dé nieuwe economie en binnen afzienbare tijd dagdagelijkse handel. Ook Brugge zit mee in de circulaire kopgroep en lanceert in samenwerking met The Circular Hub een uniek en exclusief circulair startersprogramma voor veelbelovende startende ondernemers  in West-Vlaanderen: The Circular Kickstart!

Waarom inschrijven?

Circulair ondernemen start door te focussen op de maatschappelijke uitdagingen, met je idee zo snel mogelijk aan de markt te toetsen, het vinden van de juiste co-founders en partners, door van elkaar te leren en het opzetten van een community, met nieuwe vormen van partnersamenwerking, met de juiste mentors die je uitdagen...

Wie zich inschrijft voor the Circular Kickstart krijgt naast persoonlijke begeleiding door mentoren en experten, ook een intensief traject van inspirerende workshops en seminaries aangeboden. Je maakt deel uit van een business community van 400 circulaire starters. De grootste doorbraken kennen starters immers door uitwisseling met hun peers en hun community!

Schrijf je in voor het online event & de kick-off

Ben jij een starter en heb je zin om de wereld te veroveren met je oplossing? Wil je naast een succesvolle business ook een positieve en duurzame impact creëren? Of ben jij een bedrijf, expert, investeerder, … met circulaire ambities?

  1. Schrijf je dan hier in voor het online launch event op 05 oktober 2020
  2. Schrijf je aansluitend in voor de real life kick-off in Brugge op 22 oktober! De Kick-off vindt plaats om 12u-14u in de cruiseterminal in Zeebrugge. Meer info over het programma van 22 oktober ontvang je na je inschrijving